Målare i Västerås

Bor du i Västerås och behöver få ett måleriarbete utfört? Perfekt, då ska vi hjälpa dig att komma i kontakt med rätt målare.

Måleriarbeten.nu gör det lekande lätt för företag, privatperson och bostadsrättsföreningar att ta in offerter från entreprenör som erbjuder fasadmålning, tapetsering, fönstermålning, spackling, målning av väggar och tak annat relaterat till måleriarbeten i Västerås med omnejd. 

Det enda du behöver göra är att lägga ner ett par minuter på att fylla i vårt kontaktformulär där du beskriver vad du vill ha hjälp med för måleriarbete, sedan sköter vi resten!

Upp till fem målare i Västerås hör sedan av sig till dig med sina offerter och prisförslag och du kan välja den som passar bäst för uppdraget.

Det kostar ingenting att ansöka om offerter hos oss och du förbinder dig inte till något. Kravlöst, snabbt och enkelt ska det vara att hitta de bästa målarna i Västerås!

Hur går det till?

På vår sida hittar du ett kontaktformulär. Det är portalen till offerterna, för när du skickar in formuläret sätter flera processer igång.

Vi tar hand om din förfrågan och slussar den sedan vidare till vår samarbetspartner. Denne har en mängd kompetenta och certifierade målare i sitt stall och matchar ihop din förfrågan med dem som är finns i Västerås och är tillgängliga när du önskar att arbetet ska påbörjas.

När dessa målare fått informationen om dig och ditt ärende kommer de att kontakta dig via telefon eller mail med sina offerter.

Där ingår förutom prisförslag även mer information om företagen och tidigare kundomdömen. Det ska vara tryggt att anlita målare!

Jämförelse och ROT-avdrag är vägen till ett prisvärt måleriarbete

En stor fördel med att jämföra offerter från flera olika målare samtidigt är förstås möjligheten att se vilka priser de kan erbjuda på samma jobb. Ibland kan det vara förvånande att se att det faktiskt kan skilja ganska mycket.

Måleriarbeten för privatperson omfattas även av ROT-avdraget, vilket betyder ett rejält avdrag på arbetskostnaden. Detta i kombination med möjligheten att välja den firma som har bäst grundpris är nyckeln till att hitta den mest prisvärda målarfirman i Västerås!

 

Våra senaste förfrågningar

 • Richard bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Slutmålning friggebod 15 kvm.
  Fasadfärg finns.
 • Britt bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Målning av 12 st köksluckor. 6 st lådfronter. En skafferidörr 60x195. Tack.
 • Christin bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Målning av tvåglasfönster med spröjs, storlek 120 x 120. Antal 7 st.
 • Joseph bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Jag har ett hus där jag vill ha taket målat och bjälkar målade, man behöver ställning för att måla då det är 7 meter i takhöjd från golv till tak.
  Man behöver sprutmåla taket, det går inte att rolla eller måla med pensel.
  Det är oxå ett...
 • Kurt bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Grundlig ommmålning av fönster inkl avskrapning av gammal färg och omkittning. Byggnaden är belägen i Björstorp på gränsen till Älmhult och närmaste ort är Pjätteryd.
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Måla om vardagsrumet
 • Attila bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Hjälp med tapetsering av torparkök i Hasselfors. Halva väggen är pärlspont så vi behöver hjälp med att få upp kulturtapet på andra hälften. Tapetrullar och pulver till lim finns. Väggyta 15kvm(?). Väggarna är slipade och rengjorda redo för uppsättning. Tapeterna är av den gamla varianten...
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering
  Fasadtvätt och målning av fasad, vindskivor, fönsterbleck och nockplåt samt byte av vindskivor vid behov, på LB hus med uthus på Gamla Slottsvägen 1C i Lyckeby.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.