Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Målare i Malmö

Bor du i Malmö och behöver få ett måleriarbete utfört? Perfekt, då ska vi hjälpa dig att komma i kontakt med rätt målare.

Måleriarbeten.nu gör det lekande lätt för företag, privatperson och bostadsrättsföreningar att ta in offerter från entreprenör som erbjuder fasadmålning, tapetsering, fönstermålning, spackling, målning av väggar och tak annat relaterat till måleriarbeten i Malmö med omnejd. 

Det enda du behöver göra är att lägga ner ett par minuter på att fylla i vårt kontaktformulär där du beskriver vad du vill ha hjälp med för måleriarbete, sedan sköter vi resten!

Upp till fem målare i Malmö hör sedan av sig till dig med sina offerter och prisförslag och du kan välja den som passar bäst för uppdraget.

Det kostar ingenting att ansöka om offerter hos oss och du förbinder dig inte till något. Kravlöst, snabbt och enkelt ska det vara att hitta de bästa målarna i Malmö!

Hur går det till?

På vår sida hittar du ett kontaktformulär. Det är portalen till offerterna, för när du skickar in formuläret sätter flera processer igång.

Vi tar hand om din förfrågan och slussar den sedan vidare till vår samarbetspartner. Denne har en mängd kompetenta och certifierade målare i sitt stall och matchar ihop din förfrågan med dem som är finns i Malmö och är tillgängliga när du önskar att arbetet ska påbörjas.

När dessa målare fått informationen om dig och ditt ärende kommer de att kontakta dig via telefon eller mail med sina offerter.

Där ingår förutom prisförslag även mer information om företagen och tidigare kundomdömen. Det ska vara tryggt att anlita målare!

Jämförelse och ROT-avdrag är vägen till ett prisvärt måleriarbete

En stor fördel med att jämföra offerter från flera olika målare samtidigt är förstås möjligheten att se vilka priser de kan erbjuda på samma jobb. Ibland kan det vara förvånande att se att det faktiskt kan skilja ganska mycket.

Måleriarbeten för privatperson omfattas även av ROT-avdraget, vilket betyder ett rejält avdrag på arbetskostnaden. Detta i kombination med möjligheten att välja den firma som har bäst grundpris är nyckeln till att hitta den mest prisvärda målarfirman i Malmö!

 

Våra senaste förfrågningar

Kevser bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Önskar offert på målning av 110 kvm väggar och tak. 4 rum + kök + badrum
Lägenheten kommer att vara tom när arbetet ska utföras.

Subhash bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Utemålning med skylift i Tärnsjö

Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Vi har en 1 1/2 plansvilla på 151 kvm med träfasad, liggande panel och önskar en offert på skrapning/blästring och målning av fasaden, vindskivor, knutar och under takfot. En del av huset är enplan (fd garage) som sitter ihop med resten av huset och därmed…

Jens bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Målning av fasad i Falu rödfärg, färg och ställningar har vi redan löst. Huset är ganska stort och i två våningar.

Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Målning av putsade ytor och vissa trädetaljer utomhus. Hus från 1950-talet samt garage. På två väggar behöver gammal putsad yta tas ner och ersättas av nytt ytskikt.

Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Brf Katedralen
Stora Södergatan 29
22223 Lund

Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Skrapa fasad där behov finns. Uppenbara sidor är mot söder och väst.
Fasadmålning samtliga sidor av hus.

Mia bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Målning av putsad fasad. putsförbättring på några ställen
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.