Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Målare i Helsingborg

Bor du i Helsingborg och behöver få ett måleriarbete utfört? Perfekt, då ska vi hjälpa dig att komma i kontakt med rätt målare.

Måleriarbeten.nu gör det lekande lätt för företag, privatperson och bostadsrättsföreningar att ta in offerter från entreprenör som erbjuder fasadmålning, tapetsering, fönstermålning, spackling, målning av väggar och tak annat relaterat till måleriarbeten i Helsingborg med omnejd. 

Det enda du behöver göra är att lägga ner ett par minuter på att fylla i vårt kontaktformulär där du beskriver vad du vill ha hjälp med för måleriarbete, sedan sköter vi resten!

Upp till fem målare i Helsingborg hör sedan av sig till dig med sina offerter och prisförslag och du kan välja den som passar bäst för uppdraget.

Det kostar ingenting att ansöka om offerter hos oss och du förbinder dig inte till något. Kravlöst, snabbt och enkelt ska det vara att hitta de bästa målarna i Helsingborg!

Hur går det till?

På vår sida hittar du ett kontaktformulär. Det är portalen till offerterna, för när du skickar in formuläret sätter flera processer igång.

Vi tar hand om din förfrågan och slussar den sedan vidare till vår samarbetspartner. Denne har en mängd kompetenta och certifierade målare i sitt stall och matchar ihop din förfrågan med dem som är finns i Helsingborg och är tillgängliga när du önskar att arbetet ska påbörjas.

När dessa målare fått informationen om dig och ditt ärende kommer de att kontakta dig via telefon eller mail med sina offerter.

Där ingår förutom prisförslag även mer information om företagen och tidigare kundomdömen. Det ska vara tryggt att anlita målare!

Jämförelse och ROT-avdrag är vägen till ett prisvärt måleriarbete

En stor fördel med att jämföra offerter från flera olika målare samtidigt är förstås möjligheten att se vilka priser de kan erbjuda på samma jobb. Ibland kan det vara förvånande att se att det faktiskt kan skilja ganska mycket.

Måleriarbeten för privatperson omfattas även av ROT-avdraget, vilket betyder ett rejält avdrag på arbetskostnaden. Detta i kombination med möjligheten att välja den firma som har bäst grundpris är nyckeln till att hitta den mest prisvärda målarfirman i Helsingborg!

 

Våra senaste förfrågningar

Inga bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Måla om ett vardagsrum. Den har strukturtapet idag som jag helst inte vill ha kvar.

Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Vi har en 1 1/2 plansvilla på 151 kvm med träfasad, liggande panel och önskar en offert på skrapning/blästring och målning av fasaden, vindskivor, knutar och under takfot. En del av huset är enplan (fd garage) som sitter ihop med resten av huset och därmed…

Kent bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Vissa detaljer skall grundas, huset skall strykas varv ett, det är på 158 kvm i 2 våningar

Christin bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Målning av tvåglasfönster med spröjs, storlek 120 x 120. Antal 7 st.

Kerstin bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Hej.

Har tre stycken fönster jag skulle vilja få ommålande (slipning, grundmålning, målning) mm. Emellan fönster och insda (plåt på utsidan).

Anne-Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Rengöra fasad grundligt, byta ut vissa plankor av fasaden, ev byta några fönster, altandörr och sedan måla huset.

Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Skrapa fasad där behov finns. Uppenbara sidor är mot söder och väst.
Fasadmålning samtliga sidor av hus.

Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Målning & tapetsering

Fönster, 4 normal storlek, 4 vädringsfönster och ett balkongdörrsfönster
målning och isolering, nya persienner
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.